Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Ahojte všetci!

Milý fleg, tvoj článok mal 100%nú úspešnosť, lebo odradil 2 ľudí, aby vyhodili veľké peniaze za ten podfuk... Takže ďakujem Ti za zhnutie toho, čo som tušila.
Po poriadku: vo februári 2016 mi manžel rozprával, že jeden náš známy, ktorý predtým robil s čističkami vody, má nejaké sľubné možnosti na investovanie. Volali sme mu totiž, aby konečne po roku vymenili všetky filtre v čističke, to treba ročne urobiť, aby fungovala, ako má. Keď povedal, že prezradil o tom len toľko, že prenajíma priestory na PC a z toho má zisk, som neveriacky krútila hlavou, že to môže byť len kravina. Kto už by vo svete skoro zadarmo ponúkaných serverov by dal peniaze sedliakovi z hornejdolnej? Nuž, ale zavolal nás na stretnutie aj s nadsponzorom (tiež sme ho poznali, obidvaja sú taky MLM-turisti - do všetkých noviniek vrhnú a zrazu sú v úplne inej novej spoločnosti, lebo tá sľubuje viac...).
Začínal s tým, že aké sú nebezpečenstvá na nete, že sa dá ľahko nabúrať do serverov atď a Kairos vymyslel to, že roztrúsi infobalíčky do celého sveta na počítače ľudí. Ponúkol len ten najvyšší - platinový - balík, a aby sme na to brali úver, že sa nám to ako super vráti atď. Tiež ukázal, ako mu idú na mená všetkých príbuzných počítače a kontá, že ako už zarába 4.000 EUR, lebo má 8 kontá na počítačoch... Ukázal aj to, ako si vyberá cash cez ten konto v tej banky na kartu e-payments, aj ten známy pritakával, že aj on má už 2.000 EUR mesačne z toho a kupuje ďalšie počítače pre kontá...
No jasné, že tie kecy zaujali aj nás, kto by, preboha, nechcel zarobiť bez námahy a popri práci mať pasívny príjem? Môj drahý aj začínal vymýšľať, kedy a ako príde do banky pre úver na ten balík, ale mňa moje pochybnosti nenechali spať. Nezdali sa my tie veľké firmy, ktoré používajú firmu, že prečo o tomto unikátu nevieme už dávno niečo. Takisto som si povedala, že čosi na ich stránke dozviem... Cez deň doma som potom pustila do hľadania informácií a tadááám, našla som: presne to, čo som si na prvé počutie aj myslela! Tvoj článok bol medzi prvými, takže som vrhla do toho, a ihneď stopla aj manžela. Prečítali sme to spolu a tak teraz som veľmi rada, že s prečítaní týchto informácií som nemusela ja sama zbytočne vysvetliť, čo sa mi na tom celom nesedí.

Veľmi som zvedavá, kedy to celé praskne. No vtedy nevynechám potom otázku na toho známeho, že ktoré kanalizácie využíva, aby nemusel hľadieť do očí tých, ktorý tomu naleteli a možno aj zle dopadli.

Takže toľko o mojich skúsenostiach. Dúfam, že veľa ľudí má toľko rozumu tiež preveriť firmu pred investíciou...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články