Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Pan admin, cital som clanok aj tuto komentovu 'diskusiu', prajem vam uprimnu sustrast.. Ti ludia bud nevedia citat alebo nerozumeju co precitaju alebo vedia az privelmi dobre o com Kairos je a je im fakt jedno kolko ludi okaslu a 'kairosuju' si pokojne dalej.
Na to, aby sa dal spravit o tejto miluckej a stedrej spolocnosti jednoduchy usudok nemusi mat citatel ani vysoku skolu, zrejme vsak nemozme kognitivne schopnosti merat dosiahnutym vzdelanim, vsakze.. Skuste niekto pochopit, ze ked tak pekne zarabate, je to len vdaka tomu, ze si 'produkty' zakupilo po vas zopar stovak ludi, inak by ste nevideli ani cent... Predstavte si este, ze by ste boli jednym z tych, ktory pride o dva a pol litra...
'Co trepes, ved to funguje!' ..? Ved.. Skus ako Sherlock prist na to preco asi...
Nervy na citanie zmluvnych podmienok som nemal, len som si casti preletel, no pan admin sa tu snazil dost dlho o to, aby ste pochopili preco je Kairos (doslova) svinstvo. Vam to zaraba - no inym uz nemusi a vy ste plateni len z penazi dalsich ludi. Falosne adresy, ziadne informacie, ziadne data na vasom disku a vobec inteligentne porieseny system ukladania citlivych udajov - na tisice a tisice pouzivatelskych pocitacov. Preco sakra nemaju servre?
Niekto proste nechape. (Jasne, som to ja)
Stale dokola. A pre mozno skor ore tych jednoduchsich: Kairos nema zakaznikov=jeho prijmy plynu - presne tak, aj od vas. Akurat ze vy uvidite v konecnom dosledku asi 1000x menej ako ti co boli pri zrode, stale vsak neporovnatelne viac ako mnozstvo ludi (cim vacsia pyramida, tym je ich viac - poskodenych).
Ake peniaze sa tam rozdeluju?? Ved sa spamatajte ludia. Falosni partneri ako Sony a Nissan Motors, fejkova formulareklama, falosna adresa a kopie vasich - hahaaa - obciamskych oreukazov.. Hmm.. Kde ma kto hlavickuuu??? :)

Ak to niekomu stale neprekaza, niet co dodat.. A je mi vas tym padom dost luto.. Moralka.. Spominane slovo.. To je co?? Nerozumiem.. Zrejme..
Hlavne si uzite nove drahe auto..
Este raz pan admin uprimnu sustrast a vdaka za vytrvale argumentovanie... Damn

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články