Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Hlavně ti nahoře pyramidy věří, že najdou dostatek pitomců pod sebou :)

Četl jsem tohle (diskuzi): http://www.amway-fakta.cz/kairos-novy-mlm-nebo-pon ziho-schema/ a velice se mi líbí jeden příspěvek:

(citace)

admin | 9.11.2015 z 20:29 | Odpovědět

Doma mám úložiště 4 TB a stálo necelých 6000 Kč (necelých 1,5 Kč/GB). Tvrdíte, že si někdo platí 10 USD/GB ($12.5 celková vyfakturovaná částka – $2.5 za zašifrování) za 1 GB prostoru na disku??? A ještě když neví, jestli ke svým zašifrovaným datům bude mít přístup 24h denně? Najděte mi takového zákazníka a já mu prodám svoje úložiště za $40,000 a půjdeme napůl. Jdete do toho?

A co dělá ta aplikace? V čem se liší jednotlivé verze? Jedna dokáže uložit víc dat než ta druhá? Ten cenový rozdíl se musí přeci nějak vysvětlit.

A co se Vám tam vlastně ukládá? Vidíte to? Aby na Vás pak nepřišla Česká (vlastně Slovenská) protipirátská unie, že sdílíte filmy nebo něco ještě horšího.
Čistokrevné Ponziho schéma. Místo diskového prostoru mohli klidně prodávat třeba vzduch na Jupiteru; i tak by našli dostatek pitomců, kteří se jim složí (těm na vrcholu) na odměnu :-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články