Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Vela ludi bude hovorit ,ze sa to neda,ale este som nevidela dolar, ktory by sa mi. nepacil.Kazdy ma moznost.Bud chces alebo nechces vsetko ostatne su kecy.Ludia nemaju trpezlivost budovat biznis 3 roky ale chodit do prace 40rokov.Iba som zmenila myslenie.Toto je ďalší blud, ktorý koluje vo vasich mysliach.Stačí sa pozrieť napr. na taký Amazon, ktorý úplne od nuly vybudoval miliardár Jeff Bezos. Je známy svojim jedinečným prístupom k zákazníkovi, ktorého kladie do centra pozornosti. Úspech mnohých firiem je založený na zlepšovaní životov ľudí a poskytovaní kvalitných produktov a nie na podvodných praktikách.
Ľudia to majú zakorenené možno z rozprávok či akčných filmov, že si o boháčoch myslia len to najhoršie. Opak je však pravdou. Mnohí miliardári sú charizmatickí ľudia, ktorí neustále zlepšujú životy miliónom ľudí po celom svete. Je to len mylný predsudok považovať bohatých ľudí za zlých.
Hovorí sa, že chudobní sa spoliehajú na lotérie a bohatí na seba. Je to veľká pravda. Namiesto toho, aby ste život premárnili čakaním na „výherný tiket“, chopte sa príležitosti a začnite pracovať na svojich snoch.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články