Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Zdravim Vas
O Kairose som zacul prvy krat asi pred mesiacom ked ma nan nahovarala kamarat. Jeho na to nahovorila znama ktora ma doma zapnutych niekolko pc a zakupenych par balickov.
Kamarat sa do toho pustil naplno a kupil 4 ucty za najvyssiu sumu. Cakam ako mu to pojde a kedy vyberie realne peniaze. Myslim ze vynos je taky ze o pol roka by mal byt na cistom a uz len zarabat.
A teraz k tomu ze je kairos lietadlo - urcite ze je je to jasne kazdemu kto si o tom nieco zisti a kazdemu aj kto ma trochu rozumu. Na nete najdete diskusie ako itckari rozobrali aplikaciu a zistili ze Vam v oc absolutne nic nerobi. Len sa tvari ze vyuziva gb ale ziadne udaje nechodia ani neodosiela.
Ide ale o to, ze zatial Kairos funguje. O tom nemusime diskutovat. Peniaze ludom chodia, ludia zarabaju, mozu ich realne vytiahnut. A o to tu ide. ZATIAL to funguje. Zatial sa na tom da este zarobit. Ale ci to bude trvat mesiac, rok alebo 5 rokov. Nikto nevie kedy sa system zaplni a padne.
Takze kto sa neboji, ma rad risk, a zmieri sa s tym ze mozno sa to za pol roka zruti a pride o vlozene peniaze. Tak chodte do toho, lebo mozno zarobite ak to bude fungovat este par rokov.
Ale budte realisti zastancovia a netlacte nam o tom ako je Kairos Planet top firma bez zakladov a falosnym marketingom. Berme to ako to je. Pyramida ktora padne a je to len otazka casu. Ale zatial kto sa neboji moze este mozno zarobit. Ale dokedy to nevie nikto.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články