Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Propaganda ala poviem 1000x loz a ta sa stane po case pravdou funguje. Proti takejto propagande sa da v podstate bojovat len jedinym sposobom a to 1000x tu loz vyvratit.
Takze este raz.
1.Ziadna seriozna firma ak si ide od vas nieco prenajimat nechce od vas peniaze dopredu. Je to proti logike, vy prenajimate a namiesto okamziteho prijmu mate este platit? Kairos v poslednej dobe tento vstupny poplatok vysvetluje ako zaruku. Smiesne.
2. Model rozhodenia udajov po stovkach uzivatelskych pocitacov je matematicky velmi nestabilny a negarantuje fakt, ze sa zakaznik k svojim udajom dostane. Dnes, ked velke firmy vyzaduju 99.999% dostupnost dat je tento model absolutne neprijatelny.
3. Kairos oficialne nepredava svoj hlavny produkt (ukladanie dat) a nie je mozne si ho ako zakaznik objednat. Otazka potom je z coho ma Kairos prijmy, ked hlavny produkt nie je mozne oficalne kupit. Odpoved je jasna, jedine prijmy Kairosu su z vkladu spolocnikov.
4. Vsetky Kairos produkty zavanaju silnou amatercinou. Rebrandovany cinsky klon Samsungu, pouzitie open source aplikacii (Kairos mail napriklad), klientska aplikacia, ktora nic nerobi (iba obsadi volne miesto na disku)....atd atd. Kairosaci si nedali ani vela namahy zakryt pointu svojho podnikania, ale verim, ze na par oveciek to zabralo.


Pr istotu dodam, ze na to, aby clovek zistil, ze Kairos je lietadlo nepotrebuje mat VS, dokonca ani 8 zdrojov z internetu, pretoze uz sedliacka logika a par polozenych otazok vedie k jednoznacnemu zaveru. Ide o podvod.
2 zakladne otazky...preco musim platit Kairosu najprv ja a nie oni mne, ked ja som prenajimatel?
Odkial berie Kairos peniaze na vyplatu svojich ludi, ked sam priznal, ze ulozne miesto este nikomu neposkytuju, aj ked povodne sa spominali velke spolocnosti a produkt Kairosu nie je mozne oficialne zakupit, otestovat, ci vyuzivat?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články