Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Dobrý deň p. Gerši
na to aký ste odborník v IT technológiách, by ste si mohli vylepšiť webstránku, ktorá nespĺňa ani základné predpoklady úspešného webu. Kairos je globálny celosvetový projekt, ktorý nerieši len cloud computing, ale aj využitie kapacity na výpočty a analýzy.
Táto IT revolúcia je pre ľudí, ktorí nie sú podmanený systémom "vynakladám svoj čas a energiu na to aby sa mali druhí lepšie."
Obdobný komentár na Kairos bol (je) aj na stránke www.pracanadoma.sk, kde momentálne na túto osobu bolo podané trestné oznámenie zo strany Kairos za poškodzovanie dobrého mena. Takže keď chcete komentovať prosím relevantné dôkazy a nie Váš chabý a mylný názor.

Ďakujem.

Veselý a spokojný člen skupiny Kairos (som len na začiatku a zarábam cca 1000€ mesačne a reálne máme na dvore druhé auto, ktoré sme si z pasívneho zárobku poriadili pred týždňom) Nedávam si tu kontakt preto aby si niekto nemyslel, že si tu robím reklamu.
Ja len obhajujem projekt Kajros :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články