Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uvolnění kurzu Kč (vůči euru)

Ja se priznam, ze tomu teda houby rozumim a vidim to spis politicky, ale nemyslim si, ze by byl Babis az tak schopny ministr financi. Na "excelentni cisla" muze mit krome jeho rozhodnuti vliv i to, co udelala predchozi vlada, aktualni ekonomicka situace apod. Nevim, jestli ti nektere informace unikaji (ja mam treba o SK politice jen nejake zakladni mlhave predstavy - verim, ze ty o CR vis vic nez ja o SR, nicmene si porad nejsem jista, jestli az natolik), nebo jestli mas fakt pocit, ze Babis je to nejlepsi, co nas mohlo potkat.

Co se tyce EET, ja treba vidim problem spis v provedeni nez v samotne myslence.
A docela se divim, ze ti nevadi, ze je zlodej. Protoze kdyz ten, kdo sam ojebava stat na danich (a kdovi, v cem jeste), vyzaduje po ostatnich, aby ty dane platili poctive, tak je to neco na zpusob "zlodej krici chytte zlodeje". A to se mi u lidi, kteri maji vest stat, dvakrat nelibi. Takze i kdyby byl sebeschopnejsi ministr financi, dokud to bude vycurany zmetek, tak ho uznavat fakt nebudu.

No a ze vysledky vysetrovani ohledne Capiho hnizda budou prej az po podzimnich volbach do parlamentu, protoze vysetrovatele na to potrebuji vic casu ... co na to asi tak rict?

-

A jinak dotaz do plena k tematu ukonceni intervenci: pokud mam vyplatu v €, ma smysl poridit si eurovy ucet a do korun prevadet jen tu cast, kterou za mesic spotrebuju, a zbytek nechat v €, nebo nema smysl to resit a mam si nechat dal vsechno posilat na ucet v czk?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny