Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PayPal- zablokovaný účet

Dobry den,

chcel som si potvrdit kartu na paypla, lenze som zadal zly kod a oni mi tu kartu blokli. Teraz uz mam spravny kod, ale nereaguju na moje emaily aby mi kartu odblokovali.

Ide o to ze tam mam nejake peniaze a chcel by som ich poslat na svoj ucet, alebo nimi nieco zaplatit, ale kedze je karta bloknuta nic sa neda robit. Viete mi poradit ako sa dostat k svojim peniazom, kedze na emaily nereaguju a aj ked ano poslu mi automaticky email.

Vopred dakujem za odovede

Vypisuje mi vzdy pri kazdom ukone hlasku:

„This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.“

P.S.

prípadne ak mal niekto podobny problem, vedeli by ste mi preposlat anglicky text ktory by som odoslal paypalu aby tuto vec riesili, kedze anglicky dobre neovladam, moc dakujem

Předmět Autor Datum
Stalo sa mi nieco podobne, nakoniec chceli poslat ofoteny OP (ID card), ale aj ked som im to poslal… poslední
fleg 26.08.2015 09:13
fleg

Stalo sa mi nieco podobne, nakoniec chceli poslat ofoteny OP (ID card), ale aj ked som im to poslal furt, ze mam byt trpezlivy...tak som sa na to vykaslal, karta mi aj tak expirovala za par mesiacov a druhu kartu to zobralo v pohode.
Btw ak si dobre spominam, tak PayPal moze byt previazany aj s uctom, nielen s kartou, takze poslat peniaze sa daj aj s neplatnou kartou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru