Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kopírování OP u Fio

Problem Martine je, ze blbou zkusenost s FIO mas jen ty.

Ja zacinal u Postovky, pak jsem sel do mBanky a potom do FIO.

Ted mam FIO a AirBank, tak myslim, ze muzu porovnavat a uplne nej je podle me AirBank. Nicmene ani FIO neni vubec spatna banka.

Ty prevody jak pises, mam taky do druheho dne jako ostatni, nechapu, kde je nejaky sotek, ktery si s tebou tak krute zahrava, ale standardni to neni. Zkus se obratit na podporu a vysvetlit jim situaci, aby to proverili, kde muze byt chyba.

Ano, v te podpore je ale hacek, parkrat jsem s FIO neco resil, vzdy uspesne, ale trva to, prave v tomto jednoznacne hodnotim AirBank jako lepsi, odezva je opravdu znacne rychlejsi.

Jinak teda kdyz si vzpomenu na zazitky z Postovky a z mBank, tak zlata FIO, zlata FIO.

-----

Ovsem pozor, FIO ma ZASADNI bezpecnosti problem, ktery si nechteji pripustit a reseni je v nedohlednu, takze v tuto chvili musim jednoznacne rici, ze v neblizsi dobe planuji z FIO udelat virtualni penezenku a nechavat tam jen tolik penez, kolik potrebuji na nakupy.

Je proste zcela mimo dnesni bezpecnostni realitu, aby banka mela web fungujici na obycejnem HTTP protokolu, to je proste na presdrzku. HTTP uz oposti blby web magaziny a vetsi blogy a FIO banka nic. ???
Opravdu to, ze na zabezpeceny protokol HTTPS internetoveho bankovnictvi prechazim z webu FIO z obycejneho HTTP protokolu, to uz je dnes mezi bankama naprosto zoufale a nestandardni chovani.
Banka tak zcela podcenuje moznost, ze MITM prorazi na HTTP a presmeruje IB na falesny web. Za me velkej palec dolu pro FIO.

-----

Jinak teda se chystam zkusit tu novou banku Creditas a jejich sporici ucet za 1,1%. :-) Na rozdil od FIO je web na HTTPS, takze prvni bodik k dobru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny