Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Neprofesionální přístup banky Creditas

Nevim, jak jsi na tom ty, doma mi tvrdej, ze mam ty banky jako sport. :-D (Nastesti teda uz davno take mozna diky memu prikladu utekli od Komercky k temhle zadarmo bankam.)
Zacinal jsem u Postovky, tam jsem vydrzel dlouho, ale stvali me opravdu stupidnima poplatkama a jednou me vytocili poplatkem za zmenu obcanky pri stehovani a zrovna tou dobou zacinala mBank, tak jsem presel, pak jsem uvazoval o druhem uctu na online platby a zrovna se menila FIO ze zalozny na banku a uz jako zalozna to bylo dost popularni tady na Poradne, tak jsem tam sel. Potom mBank nasadila poplatek za kartu pokud se mesicne neutrati nejaka castka, tak jsem presel k AirBank. A ted hledam neco k te AirBank druheho, protoze mi FIO uz moc nevyhovuje, ale rusit to tam nebudu, kdyz mi to penize nezere.

Takze mam nejake srovnani a presne jak pises. Postovka az na ty poplatky profesionalni pristup, otec tam nakonec ma ucet doted, FIO sem tam nejaky drobny zadrhel, ale uz od premeny ze zalozny na banku, kdy mam srovnani, tak profesionalni a jednoznacne resene na urovni, AirBank to same, od zacatku opravdu kvalita, nikdy jsem na pobocce nebyl, vse reseno online, reagovali i na nejake me navrhy, jak by se mohlo internetove bankovnictvi zprehlednit.
No a ted ta Creditas, to je jak nekde na trznici, nevim jak to presne pojmenovat, ale vznosny nazev a jinak nic. To me pripada podezrele, aby jen nanabrali klienty a pak se z 1,1% udela 0,1% a zase se bude menit banka. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality